Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 27. toukokuuta 2016

Toukokuun kausimenu kokonaisuudessaan

Toukokuu on melkein eletty, joten on aika kertoa mitä herkkua toukokuussa kokkailtiin kausimenun tiimoilta. Jos et ole vielä käynyt korvasienimetsässä niin vieraile ihmeessä. Niin herkullisia ruokia korvasienistä saa kokattua. Kauden parhaita raaka-aineita meidän mielestä. Menussa mukana myös parhaat juomasuositukset ruuille. 
Kesäkuun kausimenussa luvassa on parhaat herkut juhannuksen juhlintaan ja ihania kesäisiä makuja kauden parhaista raaka-aineista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti